trouwautos
Trouwauto fotograaf

Martijn van Pieterson Fotografie

https://www.vanpieterson.nl

Spontaan, creatief, assertief, meedenkend, ervaren, ongedwongen, modern en vol met frisse ideeën. En natuurlijk een grapje op z’n tijd om het ijs te breken. Dat kunnen jullie van mij verwachten als fotograaf op jullie bijzondere dag. Mogelijk samen met een collega-fotograaf zodat jullie de mooiste momenten vanuit verschillende standpunten kunt herbeleven. En altijd met de beste apparatuur.

Verder ben ik een levensgenieter! Ik heb een lieve vrouw en 2 prachtige dochters van 10 en 5 jaar jong. Ik ben full-time fotograaf. Naast bruidsfotografie doe ik veelal portretfotografie. Door deze afwisseling blijft het héél leuk en duik ik met veel enthousiasme in jullie bruidsreportage. Ik heb er dan ook echt zin in. En niet alleen op jullie trouwdag zelf maar ook in de communicatie vooraf en het selecteren en bewerken van de foto’s achteraf. Dat is voor mij dan leuk om te doen en dat gaan jullie echt merken in het resultaat. En dat zie je ook aan het minimaal aantal foto’s dat jullie krijgen. Dat ligt een stuk hoger dan bij andere bruidsfotografen die van de ene naar de andere bruiloft rennen en targets moeten halen onder het motto tijd is geld. Alle foto’s in hoogste resolutie en zonder watermerk of logo uiteraard. In kleur én dezelfde serie in zwartwit. Jullie albumopmaak (jullie krijgen naast een usb-stick van mij een luxe fotoboek) doe ik ook met veel plezier. Geen auto-opmaak maar echt persoonlijke aandacht. Ik probeer meerdere dingen uit en vraag vaak m’n vrouw die naast me zit wat zij dan mooier zou vinden. Vervolgens stuur ik jullie het concept albumontwerp digitaal toe en na jullie akkoord en/of wijzigingen gaat het in productie. Handgemaakt in Portugal.

Verder heb ik ook nog wel een eigenaardigheid: ik neem niet elke bruiloft aan! Alles in de provincie Zuid-Holland is prima maar bv om 8:00 beginnen in Leeuwarden doe ik niet meer. Been there, done that!

Op m’n website vinden jullie uiteraard veel meer informatie. Neem gerust contact met me op als jullie vragen hebben of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gezellig jullie te ontmoeten en ik vind het een eer jullie bruiloft te mogen fotograferen. Een vriendelijke groet, Martijn van Pieterson.

Contactgegevens