Trouwauto huren Assen

Bij de provincie Drenthe denkt eigenlijk iedereen aan het platteland. Mooie boerderijen en uitgestrekte landschappen zijn ook rondom Assen te vinden. Maar Assen heeft ook een beschermd stadsgezicht. En als tegenhanger van het rustige groen, kan natuurlijk een bezoekje worden gebracht aan het circuit van Assen.

Trouwvervoer

Uw trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder een mooie trouwauto voor het bruidspaar. Op onze website www.ikwileentrouwautohuren.nl hebben wij het aanbod van verschillende aanbieders overzichtelijk bij elkaar gebracht. Zo kunt u makkelijk kiezen uit een klassiek model of toch een sportieve of misschien toch die oldtimer…

Wat kost een klassieke of sportieve trouwauto huren in Amersfoort ?

Omdat wij niet zelf de eigenaar zijn van de trouwauto’s kunnen wij geen vaste prijzen geven voor de verhuur. Wel kunt u via ons een trouwauto huren in Assen, waarvoor wij graag voor u een offerte opstellen. Ook vindt u op onze website een richtprijs van de aanbieder, zodat u al een idee heeft wat uw perfecte trouwauto huren in Assen zou gaan kosten. U kunt al een trouwauto huren in Assen vanaf 75 euro per uur.

Wilt u precies weten wat uw ideale bus of trouwauto huren in Assen gaat kosten? Dan raden wij u aan om gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen, zodat wij u de exacte kosten kunnen geven. Ook kunt u bij sommige aanbieders een trouwauto huren in Assen inclusief chauffeur, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het rijden in deze drukke stad en slechts hoeft te genieten van de rit en uw speciale dag.

Trouwauto Assen-Drenthe