Trouwauto huren Breda

Het centrum van Breda is zeer gezellig met een leuk marktplein waar een stadhuis en een kerk te vinden zijn. Het Begijnhof vormt ook een leuk decor voor wat mooie foto’s. Verder is er een mooi kasteel in Breda en een haven met historische panden aan de oever.  Natuur is te vinden in stadspark Valkenberg.

Voor meer historische gebouwen kan een bezoek worden gebracht aan Oosterhout en Zundert. Ook Etten-Leur en Moerdijk zijn leuke plaatsen om te bezoeken.

Trouwvervoer

Wilt u zich als bruidspaar in stijl laten vervoeren op uw trouwdag? Laat u dan inspireren door ons diverse aanbod aan trouwauto’s. Van klassieke oldtimer tot sportieve cabrio; op onze website vindt u zeker iets dat bij u past.

Wat kost een klassieke of sportieve trouwauto huren in Breda?

Omdat wij niet zelf de eigenaar zijn van de trouwauto’s kunnen wij geen vaste prijzen geven voor de verhuur. Wel kunt u via ons een trouwauto huren in Breda, waarvoor wij graag voor u een offerte opstellen. Ook vindt u op onze website een richtprijs van de aanbieder, zodat u al een idee heeft wat uw perfecte trouwauto huren in Breda zou gaan kosten. U kunt al een trouwauto huren in Breda vanaf 75 euro per uur.

 

Wilt u precies weten wat uw ideale bus of trouwauto huren in Breda gaat kosten? Dan raden wij u aan om gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen, zodat wij u de exacte kosten kunnen geven. Ook kunt u bij sommige aanbieders een trouwauto huren in Breda inclusief chauffeur, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het rijden in deze drukke stad en slechts hoeft te genieten van de rit en uw speciale dag.

Trouwauto Breda-Noord-Brabant