Trouwauto huren Delft

Delft trekt niet voor niets jaarlijks vele toeristen. Deze prachtige stad staat bol van de historie. Een historische binnenstad met twee prachtige kerken en het stadhuis, de mooie grachten met statige panden, gezellige restaurantjes en cafés. Het Prinsenhof heeft een tuin waar mooie foto’s kunnen worden genomen.

De Delftse Hout aan de rand van de stad, is een mooi park waar wat leuke foto’s in de natuur kunnen worden genomen.

Leuke plaatsen in de buurt zijn Nootdorp, Pijnacker en Bleiswijk.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen in een mooie historische stad als Delft, kunt u moeilijk aankomen met een gedeukte Fiat Panda. Voor uw mooiste dag, huurt u natuurlijk een bijzondere trouwauto. Bijvoorbeeld een echte oldtimer of een sportieve cabrio. Het leukste trouwvervoer vindt u op www.ikwileentrouwautohuren.nl.

Wat kost een klassieke of sportieve trouwauto huren in Delft?

Omdat wij niet zelf de eigenaar zijn van de trouwauto’s kunnen wij geen vaste prijzen geven voor de verhuur. Wel kunt u via ons een trouwauto huren in Delft, waarvoor wij graag voor u een offerte opstellen. Ook vindt u op onze website een richtprijs van de aanbieder, zodat u al een idee heeft wat uw perfecte trouwauto huren in Delft zou gaan kosten. U kunt al een trouwauto huren in Delft vanaf 75 euro per uur.

Wilt u precies weten wat uw ideale bus of trouwauto huren in Delft gaat kosten? Dan raden wij u aan om gratis en vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen, zodat wij u de exacte kosten kunnen geven. Ook kunt u bij sommige aanbieders een trouwauto huren in Delft inclusief chauffeur, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het rijden in deze drukke stad en slechts hoeft te genieten van de rit en uw speciale dag.

Trouwauto Delft-Zuid-Holland